ATATÜRK ARBORETUMU GEZİMİZ

Okulumuz 10. Sınıf öğrencileriyle ders müfredatımız kapsamında ülkemizde  ve dünyada yetişen bitki tür ve çeşitlerini yakından tanımak ve incelemek amacıyla Sarıyer İlçesi Belgrad Ormanları içinde bulunan ATATÜK ARBORETUMU'na araştırma inceleme gezisi düzenledik.

1.Dönem arboretumu sonbahar güzellikleriyle gezmiştik . 21 Nisan Çarşamba ve 27 Nisan Perşembe günlerinde düzenlediğimiz gezilerde ise ilkbaharın bütün coşkusunu doğanın uyanışını kentin içinde fakat kentin atmosferinden çok farklı bir ortamda gözlemledik.

Öğrencilerimiz  bin altı yüzü başka ülkelerden getirilmiş toplam iki bin çeşit bitki türünü incelerken bol bol resim çekip doğanın tüm güzelliklerini yaşama fırsatı buldular.

Yayın: 29.04.2016 - Güncelleme: 07.09.2021 14:23 - Görüntülenme: 5214