ÖĞRENCİLERİMİZ BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİNDE

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ GEZİMİZ

Okul rehberlik servisi olarak 10. ve 11. sınıf öğrencilerinden oluşturduğumuz 60 kişilik grubumuzla 25 mayıs çarşamba günü Boğaziçi üniversitesini ziyaret ettik.  Yabancı dil ağırlıklı dersleri seçen öğrencilerimizin de eşlik ettikleri gezimizde Boğaziçi üniversitesinin bölümleri, eğitim olanakları ve eğitim ortamı hakkında bilgi sahibi olduk. Öğrencilerimizin üniversite hazırlık döneminde motive olmaları, seçecekleri üniversite hakkında bilgi edinmeleri ve geleceklerini bilinçli bir şekilde yönlendirmelerini sağlamak amacıyla düzenlediğimiz gezilerden öğrencilerimiz oldukça verim aldılar. Gezi sonrası üniversite kampüsü içinde olan aşiyan müzesini hep birlikte ziyaret ettik. Aklımızda ise üniversitenin muhteşem eğitim olanakları ve bir o kadar muhteşem manzarası kaldı...

Yayın: 02.06.2016 - Güncelleme: 07.09.2021 10:49 - Görüntülenme: 1178