Resul DELEN - Okul Müdürü

1972 yılında Trabzon’un Of ilçesinde doğdu. İlkokul eğitimini Of’ta, Ortaokul eğitimini Fatih Gelenbevi Ortaokulunda Lise eğitimini Fatih Vatan Lisesinde  tamamladı. Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi BESYO Spor Yöneticiliği Bölümünde tamamladı.1998 yılında öğretmenlik mesleğine başladı.  2007 yılında Yeditepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde “ Eğitim Yönetimi ve Denetimi” alanında yüksek lisansını tamamladı. İstanbul’un çeşitli okullarında öğretmenlik ve yöneticilik yaptı. Gaziosmanpaşa ve Esenler İlçelerinde  Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görev yaptı. Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü iken 06.03.2023 Gaziosmanpaşa Anadolu Lisesine görevlendirildi. 18.03.2024 tarihinde okulumuzdaki görevine başladı. Evli ve iki çocuk babasıdır.