KİTAP-KAHVE-ÇİKOLATA

Mevlana Anadolu Lisesi Kütüphanecilik Kulübü etkinliği olan Üç Tutku: Kitap, Kahve, Çikolata; Türk edebiyatının güçlü kalemi, şâir romancı Ahmet Hamdi Tanpınar'ın Huzur romanıyla bu yılın ilk sohbetini gerçekleştirmiştir. Özlemiştik, heyecanlıydık günün ve sohbetin sonunda hissemize düşenlerle, mutluluk ve gururla ayrıldık birbirimizden. Herkes geçmişinin bugünüdür. Bugününde mutlu olmak için düne güzel anılar, güzel izler bırakmak gerekir. Huzur ve  Ahmet Hamdi Tanpınar sohbetiyle öğrencilerimizin iç dünyalarının ne kadar zengin, kafalarının içinin ne kadar aydınlık olduğunu bir kere daha görerek bugüne daha güçlü ve umutlu başladık. Sohbetimize katılan mezun öğrencilerimizden Rümeysa Betül Güven,İlayda Saydam ve Sıla Onay'a, 11 ve 12 TM öğrencilerimize, Ömer Faruk Hocamıza, kulüp başkanlarımız Zişan Dönmez ve Elif Nur Sarı'ya sonsuz teşekkürler...

Kütüphanecilik Kulübü rehber öğretmenleri Ayten Arslan & Fatma Kıvrak

28-12-202128-12-202128-12-2021