KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ(Kitap-Kahve-Çikolata)

Mevlana Anadolu Lisesi Kütüphanecilik Kulübü etkinliği olan bu proje 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılından beri hız kesmeden devam etmektedir.Bu projede amaç önceden belirlenen ve afişlerle öğrencilere duyurulan Türk ve Dünya edebiyatı klâsiklerinden seçilmiş eserlerden her ay birini kitapseverlerle buluşturmaktır.Ayda bir gerçekleşen buluşmalarımızda farklı branşlardan öğretmenlerimizin rehberliğinde; öğrencilerimizle seçilen eser ve eserin yazarı tahlil edilmektedir. Beyin fırtınası yöntemiyle gerçekleştirdiğimiz sohbetimizde verirken almanın hazzını yaşayan biz öğretmenler bir eser ve bir yazar nasıl anlaşılır noktasında öğrencilerimizin farkındalıklarının arttığını gördükçe daha bir tutkuyla bağlanıyoruz kitaplara.Hayatın damarlarında yol alan bir nesil okumak yaşamaktır diyor bu etkinlikte.Sohbet esnasında yapılan kahve ve çikolata ikramı da alınan lezzeti katlıyor tabii ki.Okuyan, düşünen, sorgulayan bir gençlik hayaliyle çıkılan bu yolculuğumuza tüm kitapseverleri bekliyoruz.

24-10-201824-10-201824-10-2018

Yayın: 24.10.2018 - Güncelleme: 07.09.2021 10:35 - Görüntülenme: 581