ÖĞRENCİLERİMİZ MEF ÜNİVERSİTESİNDE

MEF ÜNİVERSİTESİ GEZİMİZ

Okul Rehberlik Servisi işbirliğiyle,24 Nisan 2017 Pazartesi günü  MEF Üniversitesi´ne gezi düzenlenmiştir.11. ve 12. sınıf eşit ağırlık bölümü öğrencileriyle yaptığımız gezimize 61 öğrencimiz katılmıştır.

Öğrencilerimizin  meslekleri tanıması, motivasyonlarının artırılması, üniversiteleri yerinde görmeleri ve doğru hedeflere yönelmeleri amacıyla bu öğretim yılında

*İstanbul Teknik Üniversitesi

*Yıldız Teknik Üniversitesi

*İstanbul Üniversitesi

*Bilgi Üniversitesi

*Kültür Üniversitesi

*Bezmialem Üniversitesi

*Biruni Üniversitesi

*Kadir Has Üniversitesi´ni ziyaret ettik.

Her bir üniversitede farklı mesleklerde öğretim üyeleri ve öğrencilerle konuştuk, sunumlar izledik, sorular sorduk. Öğrencilerimizin hem motivasyonu arttı hem de hepsi üniversiteleri yerinde görerek ve buralarda meslekleri bizzat tanıyarak, eğitim şartlarını öğrenerek karar verme fırsatı buldular.

Mef Üniversitesinde ise Hukuk ve Psikoloji bölümü seçmeyi düşünen öğrencilerimiz  Hukuk Fakültesini Yrd. Doç.  Dr Kadir Berk KAPANCI, Psikoloji Bölümünü ise Yrd. Doç Dr. Berivan ECE ile kapsamlı bir şekilde tanıma fırsatı buldular. İlgi ve desteklerinden ötürü Mef Üniversitesine teşekkür ederiz.

26-04-201726-04-201726-04-2017

Yayın: 26.04.2017 - Güncelleme: 07.09.2021 10:43 - Görüntülenme: 932