SANATIN NABZINDA SEVGİ

Bu proje öğrencilerin sanatsal yeteneklerinden hareketle sosyal sorumluluk bilinci geliştirme projesidir. İnsanlık mesuliyet duygusu ile başlar. Öğrencilerin sosyal sorumluluk bilincini geliştirmek, onlara kendilerini ifade etme imkânı tanımak, kendilerini ifade etme merkezi olan sanatsal faaliyetlerden hareketle toplum dışına itilmiş, toplumsal hayatta yer edinme mücadelesi veren kitlelere ulaşmak. Ayda iki kez düzenlenecek faaliyetler doğrultusunda otistik çocuklar, kimsesiz çocuklar, cezaevindeki çocuklar, yaşlı bakım merkezlerindeki yaşlılar ziyaret kapsamına alınan hedef kitlelerdir. Yapılacak olan etkinlikler kitap okuma, şiir ve müzik dinletisi, drama ve resim alanlarını kapsamaktadır.

Yayın: 16.11.2018 - Güncelleme: 15.09.2022 13:56 - Görüntülenme: 266