FAZLA İY-İLİĞİNİZ VAR MI?

Her proje ve etkinliğin hayat bulmasında belirli etkenler vardır. Bu projenin ortaya çıkışında bizleri harekete geçiren öğrencilerimizden birinin beş yaşındaki kız kardeşinin lösemi hastası oluşuydu. Manevi anlamda çok büyük desteğe ihtiyacı olan bu çocukların bir nebze de olsa yüzünü güldürebilmek, onlara yalnız değilsiniz mesajını iletebilmek adına önce okulumuzda bir pano çalışması yaptık. Bu proje için afişler hazırladık, sloganlar bulduk, konferans salonumuzda öğrencilerimizin hazırladığı sunumlarla okulumuz öğrencilerine ulaştık ve projemizi duyurduk. Bir yardım kampanyası başlattık, topladığımız paralarla, aldığımız hediyelerle İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Onkoloji Bölümü'ne Mart 2015 tarihinde on bir öğrencimiz ile ziyaret gerçekleştirdik. Ziyaret sırasında, serviste yatan çocuklara ve ailelerine gıda ve ihtiyaç malzemeleri on bir koli halinde takdim edildi.

Yayın: 01.04.2016 - Güncelleme: 11.10.2023 10:36 - Görüntülenme: 2757